Home
Over ons...
Album
Links
Wildlife intervention team Vlaams-Brabant vzw
Contact
Steun ons
Ondernemingsnummer: 0667922105 Telefoon: +32 (0) 472.452.259
V.U.en webbeheerder: Patrick Kix
Vrijwilliger worden ...
In de Pers
Veldwerk
Ook het Wildlife intervention team is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om onze werking accuraat te blijven verzekeren. Alleen zijn we geografisch genoodzaakt om onze vrijwilligers te gaan zoeken in de omgeving van onze twee uitvalbasissen te Machelen en/of te Rotselaar en aanpalende gemeenten. (zie onderstaande kaart van Vlaams-Brabant)
Onze interventievoertuigen staan in deze beide gemeenten gestationeerd. Bij eventuele oproepen vertrekken ze vanuit één van deze uitvalbasissen, rekening houdend met de beschikbaarheid van onze vrijwilligers en de plaats van oproep (West of Oost Vlaams-Brabant).
Al onze vrijwilligers krijgen een opleiding vooralleer zelfstandig te gaan werken. In de beginfase zullen ze enkel begeleiden.
Als vrijwilliger bij het Wildlife intervention team, ben je geen lid van of maak je geen deel uit van enige jachtvereniging, noch actief of passief. Dit heeft onmiddelijke uitsluiting tot gevolg.
Als vrijwilliger bij het Wildlife intervention team ben je ook geen jager op zelfstandige basis. Dit heeft onmiddelijke uitsluiting tot gevolg.

Onze vrijwilligers werken allemaal onbezoldigd en belangeloos.

Heeft u een hart voor dieren, wil je mee met ons onze Vlaamse fauna beschermen, ben je woonachtig in Machelen of Rotselaar (of een aanpalende gemeente) dan ben je zeker welkom.
Voelt u zich geroepen om mee te werken met onze enthousiaste interventieteams, neem dan contact op met ons centraal oproepnummer of laat ons een mailtje met je naam, adres en motivatie.